Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2018 14:29 - Мислите на един обикновен човек
Автор: lubomir50bg Категория: Политика   
Прочетен: 127 Коментари: 1 Гласове:
-1



Управниците се самозабравиха и не виждат, или се правят че не виждат, че третият им мандат окончателно раздели народа на една група много богати и една огромна група много бедни.
България е заприличала на латиноамериканска страна, начело на която стоят някакви съмнителни субекти, попаднали във властта по тъмна доба и по зла воля. Ето защо управниците непрекъснато инициират скандали – не само Делян Добрев, Антон Тодоров или бламирането на консултативния съвет при президента будят сериозни подозрения какво се върши в същия този момент във военно-промишления комплекс (единственият работещ сегмент в нашата индустрия) и какво се прави с милириадните кредити, с които Борисов натовари държавата. Няма яснота какво се прави и в банковия сектор.
Така се отвлича вниманието на народа, не че го има но все пак. То и народ няма, останаха пенсионери и млади всеоще учащи. В последно време масово се напуска страната, цели семейства и предимно млади тръгват за чужбина. Ако го имаше, улиците и площадите на големите градове щяха да са пълни с протестиращи, а синдикатите ( те едни синдикати и те си играят игрите)щяха да вдигнат национална стачка.

Ние сме известни с търпението си когато ни отнемат правата или хляба и ни набутват в блатото на мизерията.

Съмнявам се, че самозабравилите се управници са запазили своя инстинкт за самосъхранение и едва ли обръщат внимание на това какви рискове крие латиноамериканския модел, който наложиха през последните десет години.

Не се съмнявам обаче, че краят на този модел ще бъде кастрафален, както за управниците, така и за поруганата от тях държава и нейния нещастен, но покорен и безропотен народ.

 

 



Download Premium WordPress Themes Free Download Nulled WordPress Themes Download Nulled WordPress Themes Download WordPress Themes free download ud    

 

 

 

image  американска стр



Гласувай:
0



1. apostapostoloff - Бедният е беден, защото
16.10.2018 08:30
е прост.
Досущ като теб.

Ти се стягай отсега за правителство Борисов 4. За да ти е по- леко след изборите. Които ще донесат същия резултат- управление на ГЕРБ.

Много бедни били повечето хора, а? Защо тогава 70 % от населението е с наднормено тегло бе, бунак?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir50bg
Категория: Новини
Прочетен: 3228
Постинги: 2
Коментари: 2
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930